fbpx

Hiilijalanjäljen laskenta

Palveluihimme kuuluu organisaation hiilijalanjäljen laskenta, hiilitiekartat, toimenpidesuunnitelmat, ympäristöselosteet ja LCA -laskelmat sekä päästöjen kompensointi.

”Laskentaprosessi oli sujuva ja tehokas ja saimme selkeän raportin toimintamme hiilijalanjäljestä nopealla aikataululla. Raportilla oli selkeät toimenpide- ja kehitysehdotukset siihen, kuinka voimme omaa toimintaamme jatkossa parantaa. Kaiken kaikkiaan hiilijalanjäljen selvittämisestä oli paljon hyötyä ja pystymme sitä hyödyntämällä paremmin vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin ja vaatimuksiin. Iso kiitos Reforestin väellä ja voimme ilolla suositella heidän palveluitaan myös muille toimijoille.”

Janne Aikoma, Hankinta- ja tuotekehityspäällikkö, Kotivara Oy

Asiakkaitamme

Hiilijalanjäljen laskenta alkaa yrityksen ja toimintaympäristön tuntemisesta. Eri toimintaympäristöissä on tunnistettava omat erityispiirteensä hiilijalanjäljen laskennan näkökulmasta.

Tyypillisesti toteutamme laskennan avaimet käteen -periaatteella, jolloin yrityksen itsensä ei tarvitse osallistua operatiiviseen tekemiseen vaan resurssit säästyvät ydinliiketoimintaan.

Raportoimme yrityksen hiilijalanjäljen ghg-protokollan mukaisesti. Koostamme keräämämme tiedon raporttiin, jota voi aidosti hyödyntää vastuullisuuden kehittämisessä yrityksen liiketoiminnassa sekä viestinnässä.

Hiilijalanjäljen laskentaprojekti ei pääty siihen, että asiakas saa raportin aiheuttamistaan päästöistä. Palvelulupaukseemme kuuluu, että laskennan lopputulemana asiakkaamme saavat hiilijalanjälkiraportin lisäksi johtopäätökset laskennasta, kehitysehdotukset päästöjen vähentämiselle sekä ehdotuksen hiilitiekartasta. Tuemme asiakkaitamme erilaisissa seritifointiproseseissa (SBTi, EPD, CDP, jne) sekä hiilijalanjäljen ja vastuullisuuden viestinnässä. Laskentaprojektit käyvät aina vähintään kahden asiantuntijan tarkastettavana.

Asiakastyytyväisyys on meille äärimmäisen tärkeää ja olemme suorittaneet satoja organisaatioiden hiilijalanjäljen laskentaprojekteja. Teemme laskentoja toimialariippumattomasti, asiakaskunnastamme löytyy niin valmistavan teollisuuden, kuin IT-sektorin edelläkävijäyrityksiä.

Kysy lisätietoja asiantuntijaltamme tai varaa aika tapaamiselle tästä

Atte Borgenström
Toimitusjohtaja

+358 40 450 7660

atte.borgenstrom (@) reforest.fi

Jonne Haakana
Myynti

+358 40 049 7235

jonne.haakana (@) reforest.fi

Tutustu Reforest-hiilinieluihin kartalla