Myyntipäällikkö

Tietoa tehtävästä

Haluaisitko myydä vaihteeksi jotain merkityksellistä ja auttaa yrityksiä vastaamaan liiketoiminnan muuttuviin vaatimuksiin? Tässä on mahdollisuus tarttua toimeen ja hypätä kasvavaan yritysvastuullisuuden asiantuntijapalveluita tarjoavaan edelläkävijäyritykseen nimeltä Reforest.

Ominaisuuksiisi kuuluu vahvasti myyntihenkisyys ja olet jossain vaiheessa työuraasi ollut tekemässä B2B -myyntiä. Mikäli koet tämän lisäksi omaavasi luotettavan habituksen ja rohkean sekä innokkaan asennoitumisen uuteen, niin olet juuri oikea seppä tähän hommaan!  

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista otetta myyntityöhön ja kiinnostusta yritysten vastuullisuusasioihin. Rohkeus ja halu toimia nopeasti kasvavassa yrityksessä ovat äärimmäisen tärkeitä kriteerejä. Työskentelet itsenäisellä otteella pienen tiimin jäsenenä, etkä pelkää uusasiakashankintaa.  

Tehtävän painopiste on uusasiakashankinnassa ja myynnissä. Tässä tehtävässä pääset myös osallistumaan ja vaikuttamaan kokonaisvaltaisesti yrityksen toimintaan ja sinulla on iso rooli yrityksen kasvun mahdollistajana.  

Eduksesi katsomme  rohkean ja yrittäjämäisen työpersoonan, käytännönläheisen toimintatavan ja kyvyn oppia ja käsitellä nopeasti uusia asioita. Yrityksen hiilijalanjäljen tai vastuullisuusasioiden ymmärtäminen on etu, mutta ei välttämättömyys.  

Tässä työssä pääset alariippumattomasti neuvottelemaan usein CXO -henkilöiden kanssa, joiden tarpeita autat tunnistamaan ja ongelmia ratkaisemaan. Sinulta käy sujuvasti palaverin vetäminen ja uskallat esittää ratkaisuja yritysten haasteisiin. Aikaisempi kokemus B2B -myynnistä on tehtävässä onnistumisen kannalta välttämätöntä.

Yritysten vastuullisuuden merkitys jatkaa kasvuaan. Vastuullisuus ja sen mittaaminen vaikuttavat jatkuvasti enemmän myös yrityksen liiketoiminnan kannattavuuteen. Vastuullisuuden vaatimukset ja velvoitteet tulevat lisääntymään huomattavasti. Tässä tehtävässä pääset kehittämään itsestäsi tulevaisuuden osaajan nopeasti kasvavalle alalle!  

Lähetä hakemus palkkatoiveineen 4.7. mennessä osoitteeseen jonne.haakana@reforest.fi.

Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntijohtaja Jonne Haakana – jonne.haakana@reforest.fi – 040 049 7235