fbpx

Webinaarit

FAMN Flash – Alihankkijayrityksen hiilijalanjälki

4.4. 8.30 – 9.30

Ilmoittaudu tästä

DIMECC Oy on innovaatioalusta, joka yhdistää parhaan osaamisen teollisuudesta ja tutkimuksesta. Dimecc Oy:n järjestämässä FAMN Flash -webinaarissa 4.4. keskitytään tiiviisti hiilijalanjälkeen yleisesti ja tarkastellaan tarkemmin, miten ja ennen kaikkea miksi hiilijalanjäljen määrittäminen on alihankkijayrityksessä liiketoiminnallisesti kannattavaa. Mitkä ovat tulevaisuuden vaatimukset ja miten varmistetaan kilpailukyky alati muuttuvassa maailmassa?

Webinaari on maksuton.

Yrityksen hiilijalanjälki – Scope 3 -laskenta


14.4. 8.00 – 9.00

Ilmoittaudu tästä

Webinaarissa syvennytään yritysten hiilijalanjäljen scope 3-laskentaan. Webinaari vastaa kysymyksiin kuinka yrityksen arvoketjun laskentaa tulisi lähestyä ja miten tietoa hallitaan sekä kuinka yritys asettaa tavoitteet scope 3 -päästöille ja miten näitä voidaan kontrolloida?

Webinaari on maksuton.

Tampereen Kauppakamari Online -aamu: Vastuullisuusraportointi käytännössä.

5.5. 8.00 – 9.00

Ilmoittautuminen avataan myöhemmin

Kauppakamarin Online -aamussa käydään läpi vastuullisuusraportointia yleisesti sekä keskustellaan yrityksille kohdistuvista velvoitteista vastuullisuusalan asiantuntijayritys Reforest Finland Oy:n johdolla. Webinaarissa kerrotaan yritysesimerkeillä rikastettuna, miten yritysvastuuta tehdään käytännössä sekä miten ja miksi kestävyysraportointi tulisi konkreettisesti aloittaa.

Webinaari on maksuton.


Aiemmat webinaarit

ESG esteenä rahoituksen saamiselle – Webinaari 17.1.


Mistä vastuullisuusraportoinnissa on kyse ja miten siihen tulisi varautua?

Yhä useampi yritys tulee olemaan velvoitettu raportoimaan vastuullisuudesta. Vuodesta 2025 alkaen monet keskisuuret yritykset tulevat uuden CSRD raportointivelvoitteen piiriin.

Webinaari antaa vastauksen siihen, miten ESG:hen tulisi suhtatuta ja miksi jo pienenkin yrityksen kannattaa alkaa varautua vastuullisuusraportointiin.

Webinaari järjestettiin yhteistyössä tilintarkastusyhteisö Soinio & Co ja tilintarkastus Mäkinen & Co kanssa.
Hiilijalanjälki ja vastuullisuusviestintä PK-yrityksessä –
Webinaari 1.12.

 
Vastuullisuus koskettaa yhä enemmän myös pk-yrityksiä. Lainsäädännöstä, asiakkailta ja muilta sidosryhmiltä tuleva paine on nostanut vastuullisuuden aiheeksi, johon on tartuttava aiempaa tiukemmin.
 
Webinaarista saat käytännön vinkkejä pk-yrityksen vastuullisuustyön kehittämiseen sekä hiilijalanjäljen että vastuullisuusviestinnän näkökulmista.
 
Webinaarin järjestivät vastuullisuusalan asiantuntijayritys Reforest Finland Oy ja strateginen markkinointitoimisto Unfair Lean Marketing Oy.
Vastuullisuus on tekoja –
Webinaari 18.11.Miksi yrityksen vastuullisuuteen kannattaa panostaa? Mitä hyötyjä hiilijalanjäljen laskennasta on liiketoiminnalle?

Nyssen järjestämässä webinaarissa syvennytään Reforestin toimitusjohtaja Atte Borgenströmin johdolla hiilijalanjäljen määrittämiseen ja hallintaan sekä päästöjen laskemisen tekniikkaan ja tulosten hyödyntämiseen yritystoiminnassa.