fbpx

Palvelut

Asiakkaitamme

Tutustu palveluihimme

Hiilijalanjälki

Hiilijalanjäljen laskentapalvelut ja raportointi

Laskemme yrityksen toiminnassa syntyvät hiilidioksidipäästöt kansainvälisen GHG-protokollan mukaisesti. Kokoamme laskentatulokset visuaaliseksi ja selkeäksi raportiksi. Laskenta voidaan toteuttaa avaimet käteen-palveluna.

Vastuullisuusraportointi

ESRS- ja CSRD-vaatimusten mukainen vastuullisuusraportti

Tuotamme kattavan ja kansainvälisten raportointivelvoitteiden mukaisen vastuullisuusraportin yrityksen toiminnasta. Vastuullisuusraportointi on pakollista yhä useammalle yritykselle.

Olennaisuusanalyysi

Yrityksen vastuullisuustyön kohdistaminen merkityksellisiin asioihin

Olennaisuusanalyysissä tunnistetaan yrityksen, asiakkaiden sekä muiden tärkeiden sidosryhmien tarpeet ja odotukset. Selvitämme, mihin yrityksen kannattaa vastuullisuustyössään keskittyä.

LCA

Tuotteen elinkaariarviointipalvelut

Elinkaariarviointi (Life Cycle Assessment, LCA) antaa tietoa tuotteen koko elinkaaren ympäristövaikutuksista. LCA-laskennan avulla voidaan ymmärtää ja vähentää tuotteiden ympäristövaikutuksia sekä saavuttaa kilpailuetua.

Päästöjen hallinta

Hiilitiekartat ja päästövähennyssuunnitelmat

Olennaisten päästölähteiden tunnistaminen sekä päästöihin vaikuttaminen ovat olennainen osa yrityksen vastuullisuustyötä. Hiilitiekartan avulla suunnitelmallinen päästöjen vähentäminen on selkeämpää.

EcoVadis

EcoVadis-tuki ja korkeamman luokituksen saavuttaminen

EcoVadis-arviointityökalu mittaa yrityksen suorituskykyä ympäristön, työntekijöiden ja sidosryhmien sekä eettisen toiminnan saralla. Laadimme nykytila-analyysin ja toimenpidesuunnitelman korkeamman Ecovadis-luokituksen saavuttamiseksi.

Sertifiointi

SBTi, CDP, EcoVadis

Olitpa missä vaiheessa sertifiointityötä tai vasta aloittamassa, meiltä saat asiantuntevaa apua. Olemme auttaneet jo kymmenittäin yrityksiä SBTi:n, CDP:n ja EcoVadiksen parissa.

Hiilikädenjälki

Yrityksen positiivisten ympäristövaikutusten tunnistaminen, määrittäminen ja raportointi

Hiilikädenjälki kuvaa yrityksen positiivisia vaikutuksia ilmastoon ja ympäristöön. Analysoimme yrityksen toimintaa ja tuotteita, tunnistamme hiilikädenjälkivaikutukset ja avustamme viestinnässä.

Vastuullisuusviestintä

Viestintätuki

Onko yrityksessäsi toteutettu tekoja vastuullisuuden saralla, mutta et tiedä miten kertoa niistä ulospäin? Varmista meidän kanssamme, että viestintäsi on ammattimaista ja tehokasta.

Ympäristötuotetiedot (EPD)

Laaja selvitys ja ymmärrys tuotteen ympäristövaikutuksista

Ympäristötuotetietojen (Environmental Product Declarations, EPD) avulla yritys voi viestiä tuotteidensa ympäristövaikutuksista. EPD-laskelmien tiedon avulla voidaan myös vähentää tuotteen haitallisia vaikutuksia ja edistää kestävämpää liiketoimintaa.

Workshopit

Osaamista, kehitystä ja uusia ideoita työpajojen avulla

Järjestämme hiilijalanjälkilaskentaan, vastuullisuusraportointiin sekä muihin palveluihimme liittyen työpajoja. Työpajoissa opitaan uutta, jaetaan ideoita sekä kehitetään yrityksen vastuullisuustyötä yhdessä.

Vastuullisuusanalyysi

Yksilöllinen ja yksityiskohtainen vastuullisuusanalyysi

Teemme kattavan analyysin yrityksen nykyisestä vastuullisuustilanteesta. Tunnistamme vahvuudet sekä kehityskohteet, ja laadimme yksilöllisen vastuullisuussuunnitelman toiminnan kehittämiseksi. Autamme osallistamaan yrityksen johtoa, työntekijöitä sekä sidosryhmiä yhteiseen vastuullisuustyöhön.

Lähetä viesti


Varaa aika tapaamiseen