Yrityksen positiivinen vaikutus ympäristöön

Hiilikädenjälki kuvaa yrityksen päästöjä vähentäviä tai hiilidioksidia ilmakehästä poistavia vaikutuksia. Yhä useammat sidosryhmät ja kuluttajat painottavat ympäristövastuullisuutta, joten hiilikädenjäljellä on suuri merkitys yrityksen kilpailukykyyn ja kestävään liiketoimintaan.

Hiilikädenjälkianalyysi antaa yritykselle tietoa eri toimintojen ja tuotteiden positiivisista ympäristövaikutuksista. Laadimme analyysin tuloksista selkeän ja kattavan raportin sekä neuvomme mielellämme hiilikädenjälkeen liittyvässä viestinnässä.

Hiilikädenjäljen analysointi alkaa yrityksen ja toimintaympäristön tuntemisesta. Eri toimintaympäristöissä on tunnistettava omat erityispiirteensä.

Analysoimme yrityksen toimintaa ja tunnistamme positiiviset ympäristövaikutukset. Laadimme tuloksista hiilikädenjälkiraportin.

Hiilikädenjälki kertoo myönteisistä ympäristövaikutuksista sekä kestävämmästä liiketoiminnasta. Sillä on iso vaikutus yrityksen vastuullisuusprofiiliin.

Miksi kannattaa laskea hiilikädenjälki?
Asiakkaat ja sidosryhmät arvostavat vastuullisuutta jatkuvasti enemmän. Hiilikädenjälki kuvaa yrityksen vastuullista liiketoimintaa sekä positiivisia vaikutuksia ympäristöön. Hiilikädenjälki tuo mainehyötyä, kilpailuetua ja edistää vastuullisempaa liiketoimintaa.Asiakastyytyväisyys on meille äärimmäisen tärkeää ja olemme suorittaneet satoja organisaatioiden hiilijalanjäljen laskentaprojekteja. Teemme analyysejä toimialariippumattomasti, ja asiakaskuntamme koostuu erikokoisista yrityksistä aina valmistavasta teollisuudesta palvelu- ja IT-alan yrityksiin.

Kysy lisätietoja asiantuntijaltamme tai varaa aika tapaamiselle tästä

Atte Borgenström
Toimitusjohtaja

+358 40 450 7660

atte.borgenstrom (@) reforest.fi

Jonne Haakana
Myynti

+358 40 049 7235

jonne.haakana (@) reforest.fi

Tutustu Reforest-hiilinieluihin kartalla