fbpx

Marriott: Jo yli tuhat istutettua puuta!

Tiesitkö että ihan pelkästään nukkumalla voit tehdä ilmastotekoja? Viime vuonna aloitettu yhteistyö uusien hiilinielujen luomiseksi on poikinut jo reilusti uutta metsää.

”Vastuullisuus on meille tärkeää. Olemme toiminnassamme jo lähellä hiilineutraalisuutta, mutta haluamme tehdä enemmän. Siksi metsitämme Suomeen uusia hiilinieluja yhdessä henkilökuntamme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.” Kertoo Courtyard by Tampere City hotellin johtaja Ville Virkki.

Tampereen Marriott tarjoaa Green choice deluxe -huoneluokkaa, jossa jokaisen nukutun yön jälkeen istutetaan Suomalaiselle joutomaa-alueelle yhden puun verran uutta hiilinielua, hyvittämään matkustamisen päästöjä. Viime vuonna aloitettu hanke on otettu sekä Marriottin henkilökunnan, että asiakkaiden keskuudessa ilolla vastaan.

” Aloitimme yhteistyön vuonna 2021 ja nyt Marriottin toimesta on istutettu jo yli 1000 puuta. Mahtava, että suuret, globaalit edelläkävijäyritykset haluavat olla mukana tekemässä paikallisia ilmastotekoja. Tästä ei konkreettinen tekeminen enää paljon parane, sillä jopa Marriottin johtaja on nähty itse istuttamassa vanhalle joutomaa-alueelle uusia taimia.” Iloitsee hiilinielujen istuttamisesta vastaavan yhteistyökumppaninen Reforest Finland Oy:n toimitusjohtaja Atte Borgenstöm.

Courtyard by Marriott Tampere City haluaa olla matkailualan vastuullisuuden aito edelläkävijä. Vastuullistoimien keskiössä on Marriottin Serve360 ohjelma. Osana maailman suurinta hotelliketjua Marriott haluaa olla esimerkkinä myös muille.

Lue lisää https://serve360.marriott.com/

https://reforest.fi/kompensoi/asiakas/OHG-Tampere-Oy